Cocktail fun workshop 1,5 uur lang shaken, proeven & fun!

Ideaal idee voor vrijgezellenfeestjes, verjaardagen, bedrijfsuitjes of andere gelegenheden.

Zelf leren hoe je je favoriete cocktail maakt? Dacosta-entertainment biedt een cocktail workshop aan op iedere gewenste locatie! Bij je zelf thuis of een locatie die je zelf geregeld hebt b.v een restaurantje of bar bij jou in de buurt. Tijdens deze workshop leert iedereen in 1,5 uur alle ins en outs van het cocktail shaken, waarbij gezelligheid Fun en plezier boven aan staat.

Wij leiden tijdens onze cocktail workshop jou en jouw gezelschap op speelse en leuke wijze rond in de wereld van de cocktails, van klassiekers tot eigen creaties . Bij onze cocktail workshop ga je na een korte inleiding van de bartender, zelf aan de slag met het mixen, shaken, stirren en garneren van exotische cocktails tot een mooi resultaat. verschillende mix technieken & baruitrustingen komen voorbij, en natuurlijk staan we ook even stil bij de geschiedenis van de cocktail. 

 Er worden 3 cocktails gemaakt en natuurlijk ook door iedereen gedronken. Wij maken tijdens deze work shop de wereld bekende Sex on the beach, Mojito en de Cointreaupolitan,  ook non-alcoholische is een optie als u dit aangeeft! Uiteraard is het ook mogelijk uw eigen cocktail menu uit te kiezen om deze die dag te maken.

de prijs hiervoor is 34,95 p.p met een minimum van 10 personen. Deze prijs is inclusief alle dranken, ijs en crushed ijs, glaswerk, bar materialen, garnering voor de cocktails etc dus een all-in prijs!


Neem contact met mij op

Ideaal idee voor vrijgezellenfeestjes, verjaardagen, bedrijfsuitjes of andere gelegenheden.

Contact

20161008_164516


20161001_200330