Mijn Avonturen op tv

Misschien herken je mij ook van verschillende Tv-programma’s. Zo ben ik bijvoorbeeld vanaf woensdag 10 september wekelijks te zien op Net5, in het Tv-programma  ‘Het geheim van een goed huwelijk’.

Maar ik heb ook in deze programma’s gezeten

Het geheim van een goed huwelijk, Net5
Help mijn dochter aan de man, Rtl4
Fight for your ride, Rtl7
De Ontbijtshow, Rtl4
De staatsloterijshow, Rtl4
De Bus, sbs6

Over Het geheim van een goed Huwelijk

Het geheim van een goed huwelijk is een sociaal experiment waarin wordt bekeken of de wetenschap een betere matchmaker is dan wijzelf. Het programma begint met vier bruiloften: twee koppels die elkaar op natuurlijke wijze hebben gevonden en al een tijdje samen zijn én twee koppels die door de wetenschap bij elkaar zijn gebracht, maar elkaar pas voor het eerst voor het altaar ontmoeten. Welk koppel heeft de meeste kans om met elkaar oud te worden? Kim-Lian van der Meij presenteert Het geheim van een goed huwelijk dat vanaf woensdag 10 september om 20.30 uur te zien is bij Net5.

In Het geheim van een goed huwelijk zien we twee koppels die op de natuurlijke manier verliefd zijn geworden en met elkaar in het huwelijksbootje stappen. Maar er zijn ook twee koppels die door een team van wetenschappelijke experts aan elkaar gematcht zijn met behulp van de meest geavanceerde wetenschappelijke methoden. Van een geurtest tot een MRI-scan: geen methode blijft onbenut!

De vier pasgetrouwde stellen gaan meteen samenwonen en worden veertien weken lang gevolgd. Gedurende deze periode ervaren ze in sneltreinvaart hoe het leven van newlyweds er uitziet. Ze worden geconfronteerd met allerlei situaties die een flinke wissel op hun relatie zullen trekken: hoe gaan ze om met spanningen als ze een weekend lang in een klein tentje moeten overleven? En wat gebeurt er als ze ook voor kinderen moeten zorgen?

Het experiment eindigt met een grote studioshow. Welk koppel heeft volgens de kijker de geheimen van een goed huwelijk echt doorgrond? Welk huwelijk slaagt en wie vraagt de scheidingspapieren aan? Is dat een stel dat elkaar op de natuurlijke manier heeft gevonden of heeft de wetenschap toch gelijk gekregen?Bekijk alle afleveringen hier:

BwtSYLrIEAARO6i

Klick op het plaatje om naar de gewenste website te gaan. of klick hier.