Op zoek naar een goochelaar voor uw bedrijfsfeest, verjaardag of ander feest?

Richard da Costa Abreu zorgt voor een geweldige show! Ik ben gespecialiseerd in: Barmagic, Tablemagic en Close-up-magic en dat altijd met een speciale touch! Ik zorg voor een spetterend optreden!

“Mijn repertoire is zeer breed, gevarieerd en wordt aangepast op uw publiek. Het is aan iedereen besteed: van zakelijke relaties, vrienden, familie tot aan gasten in horecagelegenheden. Grotendeels treed ik op tijdens bedrijfsfeesten, openingen, entertainment in horeca gelegenheden, bruiloften en verjaardagen. U noemt het, en ik maak er een onvergetelijke ervaring van!”


Bar magic

Hierbij maak ik gebruik van diverse voorwerpen die veel voorkomen in bars en cafés, zoals: geld, citroentjes, glaswerk, drank, servetjes en meer.

“Het goochelen kan tevens gecombineerd worden met flairtending
en/of vuurspuwen. Alles is mogelijk!”


Table magic

Het woord zegt het al: goochelen aan tafel! Van restaurants, prive etentjes, bruiloften of borrels etc.

“Bijzonder is dat ik bijna altijd met korte mouwen goochel. Dit haalt vaak het ongeloof bij de mensen weg wanneer ik het onmogelijke mogelijk maak. Alles gebeurt recht onder uw ogen en gaat vaak gepaard met een vleugje humor. Het is een leuke ijsbreker en mensen zullen er nog lang over blijven praten.”


Close-up magic

Dit is één van de mooiste vormen van het goochelen. Bij close-up magic staan de gasten om mij heen en nemen direct deel aan de acts. Hierdoor staan ze versteld van wat ze zien, of juist niet zien…!

“Wilt u er een echt verrassingselement van maken? Dan kan ik in dezelfde stijl gekleed komen als de aanwezigen zodat ik uit een onverwachte hoek uw gasten kan verrassen met goocheltrucs.”


Richard da Costa is geen ouderwetse goochelaar met standaard kaarttrucs of een konijn die uit een hoed verschijnt.

Ik ga met de tijd mee en speel in op actuele onderwerpen. Ik maak daarnaast gebruik van allerlei voorwerpen die ik (van de gasten) voorhanden heb. Alle gasten zullen bij de acts worden betrokken, op deze wijze wordt het voor een ieder een onvergetelijke ervaring!